Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Privacy policy

U bezoekt één van de websites van EB Commerce B.V. h.o.d.n. bloeddrukmeterswebshop.nl.

Wij respecteren uw privacy en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons geeft vertrouwelijk wordt behandeld. Dit betekent onder andere dat:

  • Wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerking. Dat doen wij met deze privacyverklaring
  • Wij beperken deze persoonsgegevens tot die gegevens die nodig zijn voor het verwerken van uw bestelling
  • Wij vragen u om toestemming voor het verwerken van uw gegevens in gevallen waarin uw toestemming vereist is.
  • Wij nemen beveiligingsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen. Dit geldt ook voor partijen die namens ons persoonsgegevens verwerken.
  • U heeft het recht om uw persoonsgegevens bij ons opvragen ter inzage, te corrigeren of te verwijderen.

  • In deze verklaring leggen wij uit welke gegevens wij verzamelen en waarvoor dit is.

    Persoonsgegevens

    Wanneer u deze website of andere websites van EB Commerce B.V. bezoekt, verzamelen wij diverse gegevens voor verschillende doeleinden. Wij gebruiken de persoonlijke gegevens die u aan ons geeft om uw bestelling te verwerken. Wij gebruiken de volgende gegevens:


  • Naam, adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Emailadres
  • Betalingsgegevens (dit is versleuteld, wij zijn bijvoorbeeld NIET uw creditcardnummer)
  • Geslacht, als wordt gekozen voor achteraf betalen
  • Geboortedatum, als wordt gekozen voor achteraf betalen
  • IP adres
  • Orderhistorie

  • Waarom verzamelen wij persoonsgegevens?

  • Wij gebruiken uw NAW gegevens om uw order snel en correct af te handelen. Dit houdt onder andere in dat u uw bestelling krijgt geleverd op het adres dat u aan ons doorgeeft
  • Wij gebruiken uw betaalgegevens om uw order te kunnen afhandelen
  • Wij gebruiken uw emailadres om u op de hoogte te houden van uw bestelling. Eventueel kunnen wij u bellen over uw bestelling. Wij sturen géén ongevraagde reclame.
  • Wij bewaren uw bestelhistorie met uw betaalgegevens om te voldoen aan onze wettelijke verplichting.
  • Op verzoek van bevoegde instanties kunnen wij uw gegevens delen (IP adres, adresgegevens en betaalgegevens) t.b.v. fraudepreventie / criminele activiteiten .

  • Het opgeven van uw geboortedatum en geslacht is alleen verplicht als u gebruik wil maken van de diensten van Afterpay of Billink om achteraf te betalen. Het verstrekken van deze gegevens is niet verplicht maar dan kunt u geen gebruik maken van de betaalmethode ''achteraf betalen''. Ons bedrijf heeft geen inzage in acceptatie gegevens van deze bedrijven.

    Voor het afhandelen van uw bestelling kunnen wij uw persoonsgegevens aan derden geven. Hierover leest u meer in deze privacy verklaring. U kunt ons vragen stellen via verschillende kanalen. Dit zijn chat, email en telefoon. U kiest zelf welke gegevens u ons verstrekt. Uw gegevens worden bewaard zolang dit nodig is voor de volledige beantwoording van uw vraag.

    Uw privacy

    Wij hechten veel waarde aan uw privacy en behandelen uw persoonlijke gegevens dan ook met zorg en volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Uw privacy wordt op de volgende manieren beschermd:

  • Uw persoonlijke informatie wordt nimmer doorverkocht aan derden
  • Uw gegevens worden in een beveiligde omgeving opgeslagen
  • Uw transactie gegevens worden via een SSL-verbinding verwerkt
  • Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling
  • Gegevens verstrekken aan derden

    Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van uw bestelling en mogen uw gegevens alleen gebruiken voor zover dat nodig is voor het afhandelen van de bestelling. De veilige verwerking van uw gegevens wordt gewaarborgd door een bewerkersovereenkomst tussen EB Commerce B.V. en de partner. Wij werken samen met verschillende logistieke partners, payment provider (Pay.nl) voor het verwerken van de betalingen. Indien u achteraf wil betalen dan kan dat via de service van Afterpay of Billink.

    Als u uzelf aanmeld voor onze nieuwsbrief dat wordt uw email adres opgeslagen in onze database. U kunt dan nieuwsbrieven en reclame uitingen ontvangen. U kunt zich te allen tijde laten verwijderen uit deze database. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

    Het gebruik van Cookies

    Deze website of andere websites van EB Commerce B.V. maakt gebruik van cookies. 'Cookies' zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat onze webshop goed functioneert. Een product aan de winkelwagen toevoegen en deze onthouden tijdens uw sessie wordt gedaan door middel van een 'cookie'. Zo zijn er nog tal van andere cookies die het online winkelen voor u aangenamer maken. Om het gebruik van onze site inzichtelijk te krijgen en te optimaliseren maken wij (net als alle andere sites) gebruik van Google Analytics. Dit programma laat ons onder andere zien welke pagina's (veel) bezocht worden door onze bezoekers en tal van andere statistieken. Google Analytics vertelt ons niks over u als persoon. Het geeft ons enkel inzicht in uw gedrag op onze site. Door dit inzichtelijk te krijgen kunnen wij onze site continue optimaliseren en verbeteren.

    Kan ik cookies weigeren?

    De meeste browser bieden u deze optie. Het weigeren van cookies kan resulteren in een slecht functionerende site. Wij adviseren daarom om de cookies toe te staan. Indien u vragen heeft over cookies, het gebruik van cookies of over uw privacy kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

    Beveiliging

    Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

    Bewaartermijnen

    De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestelling af te handelen, inclusief garantie, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht).

    Wijzigingen in deze privacyverklaring

    Wij behouden ons het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring.

    Inzage en wijzigen van uw gegevens

    Voor vragen over ons privacy beleid of vragen over inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om op te vragen welke gegevens wij met uw toestemming gebruiken, of aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken. Om misbruik te voorkomen, kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terugvinden in de instellingen van uw internetbrowser. Als de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Autoriteit Persoonsgegevens Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

    Disclaimer

    De informatie die u op deze site vindt is met de grootste zorg voor u samengesteld. Het kan echter voorkomen dat deze informatie onvolledig of onjuist is. Bloeddrukmeterswebshop.nl / Simedo.nl sluit alle aansprakelijkheid voor schade uit, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit, of verband houdt met het gebruik van de informatie die u op deze site vindt. De verstrekte informatie op deze site kan geen medisch advies vervangen. Raadpleeg bij twijfel of bij medische vragen altijd uw arts of specialist.

    Adresgegevens:

    EB Commerce B.V. Industrieweg 34-13 3606 AS MAARSSEN 0346-700222